Storlekar.

 
 
Idag nu på förmiddagen så har jag tagit det stora steget att rensa ut Charlies alla kläder i storlek 62 det enda som är kvar är några byxor som var lika stora som lindex 68 samt kläder ifrån p.o.p.  Utöver det så är det enbart storlek 68 i hennes garderob nu..
 
Hon kan absolut ha 62 ännu men vissa bodysar börjar bli lite korta i ärmarna samt att några är lite thigta runt benen, därför är det lika bra att allt får åka ut på en gång..
Nu är dock problemet att framförhållningen har varit bra till storlek 62, kläder i 74 har vi också för den delen men i storlek 68 är det lite snålt..
 
Charlie är ju en kräkbebis, eller hon har blivit en sådan och därför går det en hel del kläder hemma hos oss, mest pyjamasar och bodys för att vara exakt.. Byxor behöver hon något par till utav men mest som sagt pyjamasar och bodys är vad vi behöver inhandla samt någon klänning och kofta. 
 
Koftor har hon hela 3 stycken utav vilket är lite i snålaste laget om ni frågar mig.
 
 
Lite utav det som ryker nu.. sedan ligger det en hel del i tvättkorgen tvättid imorgon
 
 Kläderna som är kvar.. såhär tom var det längesedan hennes garderob var..
 
Ja som ni ser så är det knapert på bodys..
 
Jag hade ju faktiskt två shoppingturer inplanerade denna vecka, en med Charlies Gudmor och min framtida lilla gudson, samt en med Michalea och Majken..
Men nu får vi se hur det blir med dem då Charlie ligger i hög feber. 
 
Bilder, Charlie 7-9 månader, Lillans Garderob | Charlie, Flicka, Kapphal, Lillans garderob, Lindex, Newbie, Next Direct, ankstjärt, barnkläder | |
Upp