Lillans Garderob.

 
 
Att skaffa barn vet alla att det är sjukt dyrt! 
 
Men de flesta tänker då på att det är dyrt med blöjor och sådant. Kläder har man ju köpt innan barnet kommer och så antar jag att de flesta tänker..
 
För oss blev det en del extra kostnader sådant man inte planerat in.. Såsom att jag skulle behöva ligga inne på sjukhuset både före och efter att Charlie var född.. Samt att alla våra kläder skulle vara förstora för henne så vi skulle behöva köpa nya. 
 
I början så köpte vi 2 bodys 1 par byxor 3 par strumpor och 1 pjamas. Vilket vi insåg ganska snabbt att vi skulle behöva utöka eftersom att hon inte växte så att kläderna vi hade hemma passade..
 
Nu är Charlie 5 veckor och kan fortfarande ha kläderna i strl 44. Skulle vi då ha lyssnat på alla som sagt att hon nog växer i kläderna strax hade hon fått gått i 5 veckor med alldeles förstora kläder.
Nu när hon lite smått kan använda strl 50 har vi insett att vi behöver köpa mera kläder i den storleken med. OM Jag inte ska behöva tvätta så som jag har fått göra nu. jag har alltså tvättat 2-3 maskiner tvätt varje dag med bara några ynka få plagg bara för att vi inte haft tillräckligt med kläder åt henne. 
 
Det är inget jag tänker fortsätta göra, det är dessutom inge kul att kolla på kort ifrån denna månad och se samma kläder på var och varannat kort. Nej någon måtta får det vara..
 
I strl 50 hade vi inte alls speciellt mycket kläder, vi har ca 5 bodysar varav 3 är identiska vita. alltså inte så roliga
Därför har jag börjat shoppa på mig lite kläder i denna strl, omlott bodys ifrån lindex passar henne nästan dom är lite pösiga på henne och lite långa men dom fungerar. Så mera utav dom måste det bli! 
Sedan byxor måste vi köpa något par anser jag, hon har ca 5 par byxor också och eftersom att denna lilla fröken dräller ned hela sig när hon väl äter så är det inte bara boxyn som måste bytas flera gånger om dagen.. 
Det enda som hon inte behöver byta flera gånger om dagen är strumporna.
 
Jag hörde dessutom att hennes morbror shoppade åt henne uppe i lycksele igår morse! 
Han är så bestämd på att hon ska ha en viss klänning på sig i jul att han köpte en större strl utifall att hon har hunnit växa ur den hon har.. 
Allmänt, Lillans Garderob | | 2 kommentarer |

Ullared.

 
 
Jag och Nina har börjat prata om att ta en resa till Ullared innan jul någongång! 
 
Lämna småttingarna hemma med papporna och bara åka iväg hon och jag, det känns lite läskigt att tänka att jag ska lämna Charlie och åka ifrån henne men det är ju faktiskt med Patrik som hon ska lämnas i så fall.. 
 
köra ned Shoppa loss på julklappar och diverse (O)nödvändigheter och ha det skoj i julstressen..
 
Jag satt här hemma och funderade på om jag verkligen skulle ha råd att åka ned dit då det var så mycket utgifter den tiden på året utöver ullared .. Men Tjii fick jag för vet ni vilka mina utgifter är den tiden på året? JO Julklapparna och jag tippar på att det lär bli billigare att åka ned dit och köpa dom än att köpa dom här uppe.. 
 
Jag hoppas verkligen att vi kan planera bra och åka iväg på denna lilla tripp Nina och jag! För fy tusan vad skoj det skulle vara! 
Allmänt | | En kommentar |

Dagens Bebis.

 
 
Idag har Charlie på sig en klänningsbody som hon fått ifrån hennes Gammelmormor och Gammelmorfar..
När hon fick denna "klänning" så drunknade hon i den, men nu verkar den sitta perfekt.. Den är lite lite stor ännu så hon kan nog ha den ett tag! Vilket är toppen för den är så himla söt och tyget är jätte mjukt.
 
Just nu ligger hon bakom mig i sitt babynest och piper i sömnen, jag tror hon saknar pappa sin litegranna faktiskt! 
 
Eller så är hon kanske orolig att jag ska dra ut henne i kylan idag igen haha! 
 
 
 
Jag måste säga att jag är tacksam över att ha en sådan lugn bebis som jag faktiskt har! 
Idag har jag tillexempel tagit mig en långdusch och ätit frukost helt själv.. Sovmorgon hade jag kunnat få om jag hade velat också, för min lilla Gullefjun sov ända ifrån 07 till 10 hon tvärslocknade efter att hon fått mat vid halv 7 och åt i sömnen i princip vid 10 sedan dess har hon sovit.. 
 
Charlie 0-1 månad, Lillans Garderob | | Kommentera |
Upp