Vecka 37.

 
 
Igår så var det precis 10% kvar och idag så är det visst vecka 37/36+0
 
Jag tycker att hon mera än gärna får ta och komma nu! Även om jag inte har allt klart för att hon ska kunna vara här så har jag ändå det viktigaste klart..
 
Tror jag ska ta och klicka hem skötväskan idag också så att den kan ta och komma, och efter det är det bara småsaker kvar.. samma saker som jag hade kvar förra veckan har jag kvar att ordna denna vecka.
Bara jag tar tag i sakerna så kommer det ju att gå fort, men jag är lite lat och denna vecka har jag dessutom haft fullt upp då Amanda har varit här på besök! 
 
Men hör och häpna jag och Patrik har i varje fall suttit och letat som galningar efter kuddar, jag skulle vela ha en ordentlig babybutik här så att man kunde klämma och känna på allt innan man köper det! 
Allt är så mycket lättare om man kan ta på sakerna först..
Allmänt, Vecka för vecka. | | Kommentera |

Sheldon.

Det är inte lätt att skriva det är inte lätt att behöva besluta detta heller..

Men vi kan inte ha kvar Sheldon han mår inte bra, vi har prövat att ha honom hos mamma, men där sitter han och gråter och känner sig ensam..
Vilket vi inte vill.. om jag och Patrik håller oss borta ifrån mamma så är det lugnt men så fort vi har varit där har han suttit vid ytterdörren och ylat/gråtit, och det går ju inte menar vi måste kunna hälsa på henne..

Här hemma kan han inte vara för sedan sommaren kom och jag blev jättegravid så har han blivit som utbytt.. vi flyttade ju i samma veva. Men han är inte samma katt..

Han river saker, kissar på mig och möbler, trotsar värre än värst, och ja verkar må allmänt dåligt..

Därför så nej han kan inte vara kvar..
Helat utav allt skulle jag vela flytta hobom till någon annan, då han är en fin katt annars.. Han var samma fina gamla katt när han bodde hos mamma förutom då att han grät av olycka när vi lämnade honom..

Han hade inte heller några problem med att enbart använda lådan hos henne men det har han här..

jag är livrädd att han ska kissa på Lillan när hon kommer ( han har kissat på kläder som är hennes )

Jag vågar knappt gå hemmifrån för att jag är så rädd att han ska kissa i soffan eller förstöra något här hemma..

och så ska det inte vara, han mår dålig och jag mår dåligt.. jag ska inte behöva vara rädd för min egen katt eller hur?

Imorgon ska vi sätta oss och leta efter en vetrinär med bra pris..
Det skiljer sig enormt på priser där.. mellan 600-2000kr..
Allmänt | | 5 kommentarer |

Hetta.

 
Vårat vardagsrum är det något fel på! 
 
Jag kan verkligen inte vara härinne, skulle behöva en stor jäkla AC 
Svetten bokstavlingen rinner utav mig när jag är härinne, jag kan inte sitta i soffan.. Eller rättare sagt jag vågar inte sitta i soffan för jag är rädd att det ska bli blöta svettfläckar efter mig.
 
Kläder är bara att glömma i detta rum, att öppna fönster går inte heller för då blir det bara varmare.
 
Jag var så glad tidigare när vi fick hem soffan att jag äntligen skulle kunna vara i ett annat rum än sovrummet, men sedan denna värmebölja kom så har jag blivit förvisad och kan enbart vistas utanför sovrummet i kort korta stunder för annars dör jag garanterat! 
 
Jag längtar verkligen tills ikväll när Patrik kommer hem! för då ska han få städa, genom att jag är så yr och mår pyton.. Gör det att jag inte kan stå upp med dammsugaren mera än riktigt korta stunder, vilket suger eftersom att de blir så helskotta skitigt här hemma då! 
 
Sheldon har tex levt rövare inatt och vält ut två matskålar på köksgolvet, han har grävt upp en blomma så det är jord på hela vardagsrumsgolvet och han har skottat ur kattlådan så att det är kattsand i hela badrummet och hallen! 
Jag skäms för att skriva det men nej det får se ut som ett bombnedslag tills att Patrik kommer hem, ibland får man sätta hälsan i förstahand. 
 
Det är verkligen tur att jag inte behöver träffa någon idag, då jag först äckelsvettas som en tjock lastbilschafför och lägenheten ser ut som hej kom och hjälp mig.. 
 
Jag antar att det inte är någon som känner sig mandad att komma och städa lägenheten åt en stackars höggravid svettig val? haha
 
Näe! Nu ska jag Bre mig en macka sedan ska jag ta dagens andra kalldusch! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp