Dödstrött.


Jag är verkligen dödstrött. .

Natten till igår så Somnade Charlie vid 17/18 tiden och vaknade 00 sedan efter 00 höll hon igång tills 04:15 då väckte jag Patrik och kände att jag inte klarade mera..
Han kom in till 04:30 och jag fick vila lite.. somna gick ikke men vila fick jag göra tills att Patrik kom in med Charlie 06 och lade henne bredvid mig då var det slut på vilan, jag fick ligga på helspänn tyvärr så nickade jag till vill 06:30 och då vaknade Charlie.. Jag försökte få henne att somna om till 07:30 men då gick det inte mera för mig så Patrik fick så snällt komma och plocka upp henne. . Jag fick Chansen att sova.. 

Somna tig alldeles för lång tid, så som det gör när man kämpar för att hinna sova innan klockan ringer.

Somnade runt 09 och innan 10 kom Patrik in och väckte mig..

Charlie sov inte en BLUND på hela dagen igår.. och somnade i bilen hem ifrån mamma vid 18.. sedan sov hon till 21 och då började samma visa som natten innan.. strax innan 00 så kom Patrik hem och fick ta över men som tur var så somnade hon och sov natten ut.

Jag låg i hennes rum på. En tältsäng och har idag så ont i huvudet att det blixtrar framför ögonen och hela huvudet är fullt utav mos.

| | Kommentera |

SCHEMA.

Efter att ha haft de värsta dygnet sedan Charlie Föddes så ska vi bli ännu bättre på att följa vårat schema gällande Charlies mat och sömn..

Jag har insett och nu är det dags för alla runt omkring tex morfar! Att inse att det inte funkar utan detta schema.. 

När det följs så sover hon som hon ska och hon äter som hon ska.. bryts det så väntar det ett helvete för mig här hemma..

07:30/08:00 Gröt
10:00 Brunch
11:00 Sova middag 
13:00/14:00 Mellanmål  ( Klämmis )
14:45 Lunch (Varm mat)
15:00 Sova middag
18:00 Middag 
18:30/19:00 bada (beror ju på hur länge hon äter)
19:30/20:00  Sova för natten

Följer man det Schemat så sover Charlie ifrån 20:00-04:30 för då äter hon en flaska välling och sover sedan till 06/07:30 vilket gör att vi har en glad liten tjej här hemma mest hela tiden. .| | Kommentera |

Produkter.

 
 
Jag och min lilla blogg har äran att få små överraskningar ifrån Kronans apotek lite då och då.. Jag blir alltid lika glad när det dimper ned i brevlådan..Även Charlie brukar bli glad då det mestadels är saker till henne och inte till mig.. 
 
Vi har tillexempel fått testa på MaMs glasnappflaskor som vi älskar här hemma även deras sovahelanattennapp Eller MAM PERFECT  som den heter om du letar efter den på apoteket.. Denna napp är underbar och tjaa finns bara på apoteket vilket kan bli lite knivigt ibland då nappen försvinner och apoteket har stängt.. apotek har ju tyvärr inte lika generösa öppettider som en mataffär..
 
Men till saken! 
Häromdagen fick jag hem ett höstigt läppstift och Isabella Löwengrips gravid olja, jag är ju dock inte gravid men den kommer garanterat komma till användning då jag nog vet ett par som är gravida och kan testa på den åt mig..  Den doftade i varje fall riktigt gott och jag tror med säkerhet att den är lika bra som alla hennes andra proudukter.. 
 
 
 
 
Detta inlägg skrivs i sammarbete med kronans apotek 
 
Charlie 1-2 år, Kronans apotek | Blondinbella, Gävle, Löwengrip Care&Color, Proudukter, kronansapotek | | Kommentera |
Upp