Handduken.


Jag kastar in handduken totalt för idag ja!

Efter att ha legat i sängen hela dagen så är kroppen bra mör måste jag säga, är verkligen öm precis överallt och önskar Patrik var här och kunde massera min rygg och mina höfter samt axlar lite! Men nääe..

Han får göra der imorgonbitti istället.

Jag är i varje fall döende trött efter att inte ha fått i mig något vidare med näring idag.. de mesta har liksom inte fått stanna kvar.

Har ägnat större delen utav dagen med att prata med pappa så inte något vettigt gjort idag inte.

Bara för att jag är så sjukt trött nu så har Lillan precis bestämt sig för att vakna till och köra gymnastik, tror att den lilla donnan inne i min lilla etta har bestämt sig för att vända lite smått på dygnet. Det är då något jag inte uppskattar något vidare.
Sent på kvällar och nätter håller hon på och sover/vilar sig igenom dagarnas flesta timmar..

Hoppas att det bara är någon fas hon går igenom för de kommer vara sjukt påfrestande om hon ska vara vaken helt fel tider ända tills förlossningen..

God natt..
Allmänt | | 2 kommentarer |

H&M.


Vi har ju redan konstaterat att jag inte är ett vidare fan utav hms bebiskläder.. inte denna säsong i varje fall och efter ett kik på hemsidan nyss så var det ingen större lycka för nästa säsong heller..

utav Alla bebiskläderna hittade jag tre saker tror jag som jag skulle kunna tänka mig att köpa hem, och då är de illa med tanke på att alla bebiskläder brukar vara grymt söta!

Så vad är problemet? har både jag och Patrik blivit extremt kräsna eller har butiken tappat gnistan helt och hållet?Så detta är vad jag såg, en baseballjacka i grått och ljusrosa, hon har redan en som hon fått ärva ifrån sin kusin, men den är mörkare i färgen..
en söt liten basker men sådana har ju i princip alla butiker till hösten.
Sedan strumpor.. och ja det känns illa när det hamnar strumpor med på listan över det enda jag hittar på hemsidan!

Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och intala mig själv att jag mår kanon så får vi se hur de blir!
Allmänt | | 2 kommentarer |

oufh.

Ligger på sängen och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen..

Jag mår något så fruktansvärt illa bara jag flyttar på benen litegranna så känns det som att jag ska kräkas, fryser så att jag skakar och ändå är jag varm så jag kokar inombords..
Kämpar i mig isbitar piggelin och kallvatten..
Petade i mig yoghurt tidigare men de kom upp lika fort som det kom ned..

Denna dag är inte alls kul, så är Patrik iväg på massa kul med jobbet idag också och kommer inte hem före sent.. Missförstå mig inte klart han ska ha kul! Han har jobbat hårt och förtjänar det, sedan vad ska han göra hemma när jag ändå mår såhär? Det är bara så surt att vara ensam och må dåligt. Jag hade velat orka fixa här hemma idag..

Skulle vela fixa klart på och i min byrå samt sy klart vimpeln till vagnen..
Men det går inte då det är ett projekt att bara sitta upp..

huvudet bultar och det blixtrar framför ögonen, som tur är så är katterna lika trötta på livet som jag är idag och ligger lugnt och sover så snällt..

Jag skulle dessutom behöva gå till Ica och köpa mig något att fylla magen med! för även om jag kräks så måste jag ha något i mig.. något annat än yoghurt och glass..

Har verkligen inte tid att må såhär ja! för som sagt jag har saker att fixa hemma sedan imorgon är det bestämt att vi ska till ockelbo för att glutta runt lite samt spana in vad de kan vara för pajas som kört upp margitsbilen då både pappa och Richard berättat att det hållit på gå åt pipsvängen både en och två gånger direkt på parkeringen där dom hämtade Richard igår..

Sedan på söndag är det sagt att vi ska hjälpa Nina och Alex..

Så näe slutklagat! det är som sagt MAX 10veckor kvar utav detta mående så jag ska väl till att ståut antar jag.. det är bara att bita ihop.
Allmänt | | En kommentar |
Upp