Lillans Garderob.

 
 
Att skaffa barn vet alla att det är sjukt dyrt! 
 
Men de flesta tänker då på att det är dyrt med blöjor och sådant. Kläder har man ju köpt innan barnet kommer och så antar jag att de flesta tänker..
 
För oss blev det en del extra kostnader sådant man inte planerat in.. Såsom att jag skulle behöva ligga inne på sjukhuset både före och efter att Charlie var född.. Samt att alla våra kläder skulle vara förstora för henne så vi skulle behöva köpa nya. 
 
I början så köpte vi 2 bodys 1 par byxor 3 par strumpor och 1 pjamas. Vilket vi insåg ganska snabbt att vi skulle behöva utöka eftersom att hon inte växte så att kläderna vi hade hemma passade..
 
Nu är Charlie 5 veckor och kan fortfarande ha kläderna i strl 44. Skulle vi då ha lyssnat på alla som sagt att hon nog växer i kläderna strax hade hon fått gått i 5 veckor med alldeles förstora kläder.
Nu när hon lite smått kan använda strl 50 har vi insett att vi behöver köpa mera kläder i den storleken med. OM Jag inte ska behöva tvätta så som jag har fått göra nu. jag har alltså tvättat 2-3 maskiner tvätt varje dag med bara några ynka få plagg bara för att vi inte haft tillräckligt med kläder åt henne. 
 
Det är inget jag tänker fortsätta göra, det är dessutom inge kul att kolla på kort ifrån denna månad och se samma kläder på var och varannat kort. Nej någon måtta får det vara..
 
I strl 50 hade vi inte alls speciellt mycket kläder, vi har ca 5 bodysar varav 3 är identiska vita. alltså inte så roliga
Därför har jag börjat shoppa på mig lite kläder i denna strl, omlott bodys ifrån lindex passar henne nästan dom är lite pösiga på henne och lite långa men dom fungerar. Så mera utav dom måste det bli! 
Sedan byxor måste vi köpa något par anser jag, hon har ca 5 par byxor också och eftersom att denna lilla fröken dräller ned hela sig när hon väl äter så är det inte bara boxyn som måste bytas flera gånger om dagen.. 
Det enda som hon inte behöver byta flera gånger om dagen är strumporna.
 
Jag hörde dessutom att hennes morbror shoppade åt henne uppe i lycksele igår morse! 
Han är så bestämd på att hon ska ha en viss klänning på sig i jul att han köpte en större strl utifall att hon har hunnit växa ur den hon har.. 
Allmänt, Lillans Garderob | | 2 kommentarer |
Upp